Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat PHP dezvoltator
în Republica Moldova

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o PHP programator în Republica Moldova

Găsirea și păstrarea unui PHP programator poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător PHP dezvoltatorii noștri în Republica Moldova. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on PHP experiență de dezvoltare.

PHP este un limbaj de scripting server-side proiectat în principal pentru dezvoltare web, dar este, de asemenea, utilizat ca un limbaj de programare de uz general. Inițial creat de Rasmus Lerdorf în 1994, PHP este folosit pe milioane de corporații mari și mici, în special Facebook, Twitter, Pinterest, și multe altele.

Angajam un dedicat PHP dezvoltator
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru PHP programatori

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în PHP dezvoltare este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simplu: Hunt, angaja, să păstreze cele mai bune PHP programatori în Republica Moldova. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat PHP dezvoltator
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat PHP dezvoltator
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat PHP dezvoltator

FAQ

Există costuri de recrutare anterioare sau contractuale atunci când angajați dezvoltatori PHP cu TE?

Da. Avem nevoie de o depunere inițială care va fi aplicată ca credit la prima dvs. factură odată ce ați angajat dezvoltatorii PHP. Dacă decideți să nu vă deplasați înainte, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Pot schimba o resursă pentru altul?

Da. În timp ce analizăm cu rigurozitate resursele noastre pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele dvs., înțelegem că nu fiecare dezvoltator va fi perfect potrivit pentru fiecare companie.

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în primul rând cu ACH, fire bancare și de obicei lucrăm cu EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm toate cardurile de credit majore.

Cine deține drepturile legale ale operei create de dezvoltatorii PHP?

Tu, clientul. Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și la plată integrală, toate IP-urile, drepturile, produsele și codul produse de TE sunt proprietatea dumneavoastră.

Unde se află dezvoltatorii dvs. PHP?

Toți dezvoltatorii noștri PHP lucrează de la una din instituțiile noastre din Europa de Est. Acest lucru este de a garanta IP-ul, securitatea, know-how-ul codului proprietății clienților noștri și a activelor. Avem facilități în cea mai mare parte a Europei de Est, în special în România, Ucraina și în Balcani. Simțiți-vă liber să programați o vizită!

De ce nu permiteți dezvoltatorilor PHP să lucreze acasă sau de la distanță?

TE este cunoscută ca fiind strictă în ceea ce privește securitatea. Lucrările de la distanță și freelancările sunt minunate ca un concept, dar clienții noștri, companiile Fortune 500 și guvernele în special, sunt foarte dornici să se asigure că IP-ul a ceea ce lucrează dezvoltatorii PHP este stocat în condiții de siguranță.

Cât de mult ar trebui să plătesc pentru a angaja un dezvoltator PHP cu Team Extension?

Nu concuram pe preț, concurăm pe calitate. Piața are o cerere ridicată pentru dezvoltatorii PHP și nu este suficient să se dezvolte dezvoltatorii PHP. Economie simplă pe care o poți spune. Aceasta înseamnă că prețurile din întreaga lume sunt ridicate, indiferent de locație. Angajam dezvoltatorul dvs. PHP direct (în numele dvs.). Plătim toate impozitele angajaților și contribuția la angajare către stat. Fără probleme pentru tine. Nu există complicate lucrări și dificultăți administrative pentru a trece prin.

Cine îmi va gestiona dezvoltatorul PHP?

Tu. Acesta este un avantaj major pentru dvs. și dezvoltatorii PHP. Lucrezi direct impreuna. De aceea, în mod obișnuit, permiteți clienților noștri să gestioneze direct dezvoltatorii PHP. Cunoașteți aplicația PHP mai bună decât oricine. La cerere, oferim și managementul proiectelor - în numele dvs. - al dezvoltatorilor PHP.

Pot programatorii PHP meu să lucreze de la birourile companiei noastre?

Da. Implementarea la fața locului a personalului dezvoltatorului PHP este disponibilă la cerere. Toți dezvoltatorii TE vor avea ultimul cuvânt în procesul de relocare, deoarece dezvoltatorii fericiți sunt o prioritate de vârf. Toate ajustările costului de trai și taxele de relocare sunt transmise clientului. Acest aranjament funcționează cel mai bine pentru perioade de 3-6 luni. Clientul care solicită relocarea pe termen lung pe amplasament este sfătuit să informeze TE în avans, astfel încât să putem angaja anumiți candidați PHP care doresc relocare.

Ai QA? Cum rămâne cu CS?

Da. Gândește-te la noi ca o extensie a echipei tale. Pentru QA, efectuăm testul de fum pentru QA pe aplicația PHP. Vă recomandăm să alocați o sumă de QA dedicată în bugetul dvs. Pentru CS, avem, de asemenea, resurse disponibile pentru a face CS pentru aplicația PHP.

Ce software utilizează de obicei Team Extension?

Team Extension utilizează Git, GitHub, Jira, Slack pentru comunicare. De asemenea, vă invităm la canalul Slack.

La firma noastră, folosim instrumente specifice. VPN, etc. Ar putea să-i folosească și dezvoltatorul PHP meu?

Da, putem / vom folosi VPN, și da, puteți utiliza toate instrumentele pe care compania dvs. le folosește în mod curent și le transmite nouă. Dacă este necesar un curs de formare, luați în considerare acest lucru atunci când faceți onboarding-ul dezvoltatorilor PHP. În cele din urmă, dacă sunt necesare licențe, asigurați-vă că achiziționați licențele software-ului în cauză pentru dezvoltator.

Cum încep să încep? Cum îmi angajez resursa PHP?

Vesti bune! Pur și simplu du-te la https://teamextension.md/get-started/ro. Completați formularul și unul dintre experții noștri vă va trimite înapoi în 24-48 de ore pentru a vă configura contul.

Sunt interesat să citesc mai multe despre PHP!

Lucrăm activ despre dezvoltarea și știrile PHP. Pur și simplu mergeți la blogul nostru la https://teamextension.blog/?s=php

Sunt un PHP dezvoltator, sunt interesat să lucrez cu TE. Unde pot aplica?

Suntem recrutați în mod constant dezvoltatori talentați PHP, pur și simplu mergeți la https://teamextension.careers pentru a afla despre pozițiile noastre deschise.

2008

Established

+60

Membrii echipei

+36

Countries

7

Birouri

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori PHP, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii PHP ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?