Internaţional
Development Centers
Limbi

Angajam un dedicat Q/A Resource
în Republica Moldova

În inima Europei de Est

Făcându-l ușor pentru a angaja o Q/A Resource în Republica Moldova

Găsirea și păstrarea unui Q/A Resource poate fi destul de provocatoare pentru unele companii. Nu pentru noi, totuși. Avem un proces strict de angajare pentru ecran în mod corespunzător Q/A Resource noștri în Republica Moldova. În plus față de testele noastre teoretice, talentele trebuie să arate practic, și hands-on Q/A Resource experiență.
Angajam un dedicat Q/A Resource
Am început cu o idee simplă

Cererea mare pentru Q/A Resource

Faptele sunt clare. Cererea de talente de înaltă calificare în Q/A Resource este mai mare decât oferta. Se creează un deficit imens pe piață. Misiunea noastra este simpla: cauta, angajeaza, păstreaza cele mai bune Q/A Resource în Republica Moldova. Acest lucru permite clienților noștri să rămână întotdeauna înainte de curba.
Angajam un dedicat Q/A Resource
În inima Europei de Est

În inima Europei de Est

De ce Estul Europei? și de ce România? Ei bine, am avut mai multe opțiuni disponibile pentru noi. Dar ne-am decis să mergem cu România pentru a stabili primul nostru birou. Credem că România are multe avantaje, cum ar fi talentele, internet rapid, și calitatea generală a vieții, și talente care sunt folosite pentru a comunica în engleză perfectă.

Angajam un dedicat Q/A Resource
Păstrarea talentelor fericite

Păstrarea talentelor fericite

Multe companii spun ca le pasa de angajatii lor. Doar câteva dintre ele respecta accest lucru. Acesta este adevarul. Afacerea noastră se învârte în jurul valorii de 100%, găsirea și păstrarea talentelor. Fără talente, noi nu avem o afacere. Nu numai că avem talente, dar scopul nostru este de a le menține fericite.

Angajam un dedicat Q/A Resource

2008

Established

+60

Membrii echipei

+36

Countries

7

Birouri

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori Q/A Resource, ingineri, programatori, coderi, arhitecți și consultanți. Fortune 500 și companii start-up aleg dezvoltatorii Q/A Resource ai Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.
IncepeCum functioneazã?