Internaţional
Development Centers
Limbi
Programator la cerere

Programator la cerere

De ce companiile nearshore?

De ce companiile nearshore?

Modelul nearshore este descris ca orice externalizare locatie "aproape" pe piața primară (de exemplu, țările din Europa de Est către țările din Europa de Vest). Team Extension® ia acest model și se extinde adăugând metoda stilul american de a face afaceri și managementul elvețian al talentului prin furnizarea de supraveghere permanentă a resurselor Acest model promovează următoarele avantaje clienților noștri:

  • Proximitate și Ora Zona
  • Afinitățile culturale și ușurința de a face afaceri
  • Economii de costuri
  • Gestionarea așteptărilor
  • Ușurință în adaptarea în ceea ce privește proiectele
  • Acces la talente rare, valoroase și specializate
  • Protecție peste client IP
  • Clienții se pot concentra pe activitatea lor de bază

Aceste beneficii reprezintă forma cea mai elementară propunere de valoare pentru ca ofrandă nearshore, deoarece acestea sunt aparent disponibile pentru fiecare companie care stabilește într-o locație nearshore, și pentru un profesionist maturate de aprovizionare la nivel mondial poate fi ușor justificată.

De ce sunt Freelanceri pe jos departe de a fi independent?

De ce sunt Freelanceri pe jos departe de a fi independent?

La un freelancing scurt a fost privit ca o modalitate eliberatoare de a câștiga un trai în cazul în care freelancer are controlul total al timpului lor. In timp ce acest tip de mediu de lucru este apreciat înalt vine cu multe dezavantaje. Multe persoane fizice pot merge de mai multe zile, fără a avea nici o față-în față interacțiunile cu oricine. Acest tip de singurătate completă nu funcționează, viața fără colegi poate fi singur si neinspirat. Chiar și lucrurile mici, cum ar fi lipsa de a vorbi mici, poate lăsa un liber profesionist singur. În plus față de sentimentul singur și nu o parte din echipa liber profesionist este întotdeauna îngrijorătoare despre urmatorul ei proiect sa /, în scopul de a menține situația lor financiară pe linia de plutire. Motive cum ar fi acestea sunt persoane fizice autorizate de conducere să se alăture înapoi în lumea corporativă în cazul în care acestea pot începe să se simtă parte a unei echipe din nou și să câștige securitate financiară. Noi la echipa Extension nevoie de resursele noastre pentru a găsi fericirea și, la rândul său, succesul în carieră.

Talente pre-selectate

Talente pre-selectate

Noi folosim arhitecti talentați vorbitori de limba engleza, dezvoltatori, ingineri, testere, și designeri care sunt experți în tehnologii web și mobile noi și viitoare, cu capacitatea candidatului de a se potrivi în orice cultură corporativă de orice dimensiune. talentul nostru este dedicat, loial, creativ și rezultat condus. Toți dezvoltatorii noștri au o diplomă de licență în informatică, precum și certificări în fiecare dintre domeniile lor. dezvoltatorii noștri sunt obligați să completeze în curs de educație din cadrul specialitățile lor respective să rămână până la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii.

Echipa longevității

Echipa longevității

Compania noastra urmează modelul Team Extension® (TEM), care asigură dezvoltatorilor noștri, indiferent de rang să devină o parte esențială a proiectului. Odată ce un talent a fost personal o echipă de proiect care sunt complet dedicat proiectul. Va garantam ca talentul nostru este dedicat și nu numai multiplu de un proiect. modelul nostru ofera flexibilitatea resurselor noastre de a lucra pe site-ul clientilor nostri, in-house de la una dintre cele doua locatii din Bucuresti sau de la distanță prin intermediul portalului nostru.

Noi nu credem în de personal resursele noastre pe mai multe proiecte care împiedică calitatea producției dezvoltatorului precum și parteneriatul nostru cu clienții noștri. Noi cei de la echipa Extension cred în construirea și susținerea relațiilor noastre și furnizarea în mod continuu calitate.

Prețuri competitive

Prețuri competitive

Al nostru model (TEM), permite clienților noștri să se bucure de luxul de a angaja dezvoltatori verificati la cerere și beneficiile asociate , precum și avantajul suplimentar al Team Extension SRL,prețurile noastre scazute. clienți sunt garantate o blocate în preț, care protejează clienții noștri din care rulează peste buget. Pe lângă prețurile noastre competitive modelul nostru TEM, de asemenea, permite clientului nostru la scară în sus sau în jos operațiunile lor cu un termen mai scurt, fără a afecta linia lor de fund.

2008

Established

+60

Membrii echipei

+36

Countries

7

Birouri

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MembruBRCC Membru
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MembruCCER Membru
Team Extension ANIS MembruANIS Membru
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Gata să ia afacerea pe noi culmi?

Închiriați cei mai buni dezvoltatori, ingineri, programatori, coderi și consultanți în Republica Moldova.
Fortune 500 și start-up-urile aleg dezvoltatorii Team Extension pentru proiectele lor software de tip critic.

Angajeze programatori dedicați în Republica MoldovaCum functioneazã?